Ahogyan mondani szokták ez már akkor véget ért mielőtt elkezdődött volna. A felkészülés első komoly sérülése a Los Angeles Rams csapatánál történt miután megsérült a csapat kezdő running backje Cam Akers. A futónak elszakadt az Achilles-ína és véget is ért számára az idei szezon.

A Rams pedig nagy tervekkel várja az idei szezont miután lecserélték Jared Goff a Lions korábbi 1/1-es irányítójára Matthew Stafford-ra. A komoly álmokat szövögető csapat számára így hatalmas veszteséget jelent a kezdő futó kiesése mert Stafford a Lions-nál töltött ideje nagy részében gyenge futójátékkal rendelkezett.

Akers a tavalyi szezon 12. hetétől a playoff kiesésig számított a Rams kezdő futójának. 141 alkalommal kapta meg a labdát szemben azzal az 54 futással amit a csapat többi játékosa kapott. Emellett átlagosan 2.8 yardot szerzett kontakt után és 15 szerelési kísérletet rázott le magáról.

A kezdő kiesése után a hírek szerint Darrell Henderson lesz a csapat kezdő running backje. A futót a 2019-es Draft harmadik körében választotta ki a Rams. A tavalyi szezont egész jól kezdte és a 8. játékhétig jól teljesített de pont Akers miatt került a háttérbe. Vele is jó esélyei vannak mert 2.9 yardot szerzett kontakt után és 32 szerelést rázott le magáról.

Fotó: twitter.com