A New Orleans Saints az idei offseasonban szeretné egy rutinos cornerbackel megerősíteni a defensive back sorát és eddig Richard Sherman számított a fő kiszemeltnek de a mostani balhéja miatt tovább lépett a csapat vezetősége és inkább a Miami Dolphins védőjét nézte ki.

Marshon Lattimore mellé már jó ideje keresnek egy másik cornerbacket és a general manager, Mickey Loomis nem sajnálna Draft pickeket is beáldozni az erősítés érdekében. Persze ehhez az kell, hogy a Dolphins hajlandó legyen megválni a “bánatos” védőjétől.

Xavien Howard szerződéséből még 4 év hátravan de már most új szerződést akar magának. Amikor aláírta a jelenlegi szerződését akkor még a liga legjobban fizetett cornerbackjének számított de a sok hosszabbítás után most már csak a hatodik legjobban kereső játékos.

Az ilyen hisztik sohasem vetnek jó fényt egy játékosra de a jelek szerint Howard ennek ellenére kapós lesz a piacon. A Saints pénzügyileg csodát tett idén és a “sírból hozta vissza” fizetési sapkát de az már hihetetlennek tűnik, hogy Howard szerződését is be tudják préselni az idei évre.

Fotó: dolphinswire.usatoday.com, nflspinzone.com