A Los Angeles Rams idén tulajdonképpen All-Int mondott, hogy megszerezze Matthew Stafford-ot. Egy zsák picket átadtak az irányítóért és egyből a szezon egyik esélyesévé lépett elő a Rams azonban a jelek szerint nem mindenki osztja ezt a feltevést.

A Rams csoportellenfelét, a San Francisco 49ers-t erősítő safety, Jimmie Ward véleménye szerint Stafford ugyanaz az irányító marad aki Detroitban volt. A Lions irányítójaként nem tudott playoffba jutni és ez a csapatváltás után sem fog megváltozni.

Ott volt neki Megatron (Calvin Johnson) és így sem sikerült playoff mérkőzést nyernie. Feltette a kérdést, hogy valójában mi is volt a gond? Rossz volt a város, nem volt elég pénz, nem volt a csapatnak pénze minőségi játékosokat szerezni?

Igazából nem is olyan jogtalan Ward felvetése. Pályafutása első két szezonjában sérülések hátráltatták de utána 8 szezonon keresztül pályára lépett az összes mérkőzésen. Három alkalommal jutottak be a playoffba de egyetlen mérkőzést sem tudtak megnyerni.

Azt viszont vegyük figyelembe, hogy szinte nem volt futójáték, elég sok hiányposztjuk volt és a Lions sohasem volt playoff favorit csapat Stafford ideje alatt. Most egy sokkal versenyképesebb környezetbe került így az idei szezonban nyújtott teljesítménye választ fog rá adni, hogy valójában milyen jó irányító is a korábbi 1/1-es.

Fotó: ramblinfan.com