A Draft előtt biztosra lehetett venni, hogy a New England Patriots irányítót fog választani az első körben. Sok szakértő egy feltradeet sem zárt ki de végül el sem kellett mozdulniuk a 15. helyről és ki tudták választani az Alabama irányítóját Mac Jones-t.

Az első körben 5 irányítót választottak ki akik közül Trevor Lawrence és Zach Wilson biztosan kezdő lesz az alapszakasz első hetében. Trey Lance esetében ez erősen kérdéses míg Justin Fields szinte biztosan a padon fogja kezdeni a szezont.

Jelen állás szerint ugyanez igaz Mac Jones-ra is mert ha nem történik semmi akkor Cam Newton lesz a kezdő az alapszakasz elején. Persze az utóbbi években nem kerülték el a sérülések és a teljesítménye is visszaesett így Jones biztosan be fog mutatkozni az idei szezonban.

Sokan szkeptikusak vele szemben mert viszonylag keveset játszott az egyetemen. A tavalyi szezonig csak 4 mérkőzésen kezdett és 141 passzkísérlete volt. Tavaly lett kezdő, 4.500 yardot és 41 touchdownt passzolt. Amikor pályára lépett akkor jól teljesített így mihamarabb meg kell neki adni az esélyt az NFL-ben is.

Fotó: twitter.com