A múlt hét folyamán igen sokszor előkerült a téma miszerint Derek Carr nagyon szívesen játszana újra együtt Davante Adams-el. Az elkapóval még a Fresno State-n játszottak együtt mielőtt mindkettejüket kiválasztották a 2014-es Draft második körében.

A legegyszerűbb forgatókönyv arra, hogy a két játékos újra egy csapatban játsszon az az, hogy miután lejár Adams szerződése márciusban a Raiders szabadügynökként szerződteti. Azonban egy másik ötlet alapján már most meg kellene szerezni az elkapót.

Ez persze csak egy tradeel valósítható meg. A cserével viszont a fizetési sapkából jelenleg elfoglalt 16.787 millió dollárból 13.187 millió dollárt magával vinne. Ez pedig nem férne bele a Raiders fizetési sapkájába így a csere után mindenképpen hosszabbítani kellene vele és a pénz nagyobb részét a jövőbeli évekre kellene ráterhelni.

Másfelől Adams liga legjobb elkapói közé nőtte ki magát így ha megválna tőle a Green Bay Packers akkor alaposan megkérné az árát. A Raiders azonban miután lecserélte Khalil Mack-et és Amari Cooper-t elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy zsák picket odaadna egy elkapóért akinek jövőre lejár a szerződése.

Mindent egybevetve igen meglepő lenne ha létrejönne az üzlet. A Packers vezetősége nem fog megszabadulni Aaron Rodgers kedvenc célpontjától. A Raiders meg nem fog átadni ennyi picket miután az utóbbi években főként gyűjtötte azokat. Így Carr és Adams legkorábban jövőre játszhat egy csapatban.

Fotó: abc30.com, clutchpoints.com