A Tennessee Titans playoff résztvevő volt a tavalyi szezonban de a csapat védelme az utolsó helyen zárt az ellenfelek irányitóira helyezett nyomás tekintetében. Értelemszerűen javítani akartak ezen a statisztikán és a penzt sem sajnálták.

A szabadügynökpiacról szerződtették a Pittsburgh Steelers korábbi elsőkörös linebackerét Bud Dupree-t. A linebacker ötéves, 82 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával amely 34 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

A probléma viszont annyi vele kapcsolatban, hogy tavaly decemberben elszakadt a keresztszalag a térdében ami véget is vetett a szezonjának. A hatéves pályafutása során 39.5 sacket szerzett a jelenleg 28 éves védő, ami igen jónak számít, de a pálya szeléről nem tudja segíteni a csapatát.

Minden szerződést egy igen komoly orvosi vizsgálat előz meg így komoly elváltozást biztosan nem találtak, máskülönben nem írtak volna alá. A visszatérésének dátuma azonban ismertlen így könnyen elképzelhető, hogy nem lesz bevethető az alapszakasz elején.

Fotó: twitter.com