Everson Griffen-nek jelenleg nincs csapata és a hírek szerint szívesen visszatérne korábbi sikerei helyszínére. A defensive tacklet a 2010-es Draft negyedik körében választotta ki a Vikings és a 2019-es szezon végéig a csapat játékosa volt. A hírek szerint azonban megbánta, hogy elhagyta a csapatot.

A csapat vezetőségének tagja, Paul Allen az egyik interjújában elárulta, hogy kapott a jelenleg 33 éves védőtől egy üzenetet, hogy sohasem kellett volna elhagyni a csapatot. Griffen tavaly kilépett a szerződéséből így önként elhagyta a csapatot. Augusztusig kellett várnia az új szerződésére, a Dallas Cowboys játékosa lett de a szezon közben elcserélték a Detroit Lions-al.

A tavalyi szezonban két csapat játékosaként 14 mérkőzésen lépett pályára, két mérkőzést ki kellett kihagynia a Covid protokoll miatt. Az alapszakaszt 6 sackel zárta amit a Vikings-os defensive endek közül csak Yannick Ngakoue tudott megközelíteni mielőtt októberben elcserélték.

A Vikings-ak egyetlen olyan játékosa sem volt aki 3-nál több sacket szerzett. Az egész védelem 23 sacket szerzett a tavalyi szezonban amivel a liga 28. egysége volt. Mindenképpen szükségük van egy jó pass rusherre. Griffen a szezon kezdetéig biztosan csapatot fog találni magának. Ebben Justin Houston, Melvin Ingram és Olivier Vernon a legnagyobb ellenfele akik a piac legjobb pass rusherei.

Fotó: twitter.com