Megint vissza akar térni Josh Gordon

Megint vissza akar térni Josh Gordon

Josh Gordon egy igazán kitűnő képességű elkapó de sajnos fejben nagyon gyenge. Ha tudott volna viselkedni, illetve nem bukott meg volna minden teszten akkor mára lehet, hogy a liga történetének jelenlegi legjobb elkapói között emlegetnék. Ezzel szemben az elkapó többet volt eltiltva a pályafutása során mint amennyit játszhatott.

A tegnapi hírek szerint az elkapó ismét benyújtotta a liga vezetőségének a visszatéréshez szükséges dokumentumokat. Az utóbbi hónapokban folyamatosan tesztelték az elkapót és a hírek szerint egyetlen teszten sem bukott meg így készen áll a visszatérésre.

Legutóbb a tavalyi szezonban a Seattle Seahawks játékosa volt, visszakapta a játékengedélyét de pályára nem lépett mert határozatlan időre ismét eltiltották. Legutóbb 2019 végén lépett pályára. 2012-ben csatlakozott a ligához, 63 mérkőzésen lépett pályára és 81 mérkőzést hagyott ki (főként eltiltások miatt).

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .