A Baltimore Ravens kezdőirányítója Lamar Jackson a megaszerződése előtt áll ugyanis újonc szerződésének utolsó évét kezdi meg idén. A csapata lehívta az ötödik éves opcióját így igazából még két szezonon keresztül a csapatnál tudhatják az irányítót de ilyenkor azért már elkezdődnek a tárgyalások.

Jackson az eddigi rövid, hároméves, pályafutása során már elnyerte az alapszakasz legértékesebb játékosának járó díjat is így nem érdemtelenül várja az új szerződését. Másfelől viszont nem lesz egyszerű dolga mert igazán dörzsölt szakemberekből kellene a lehető legtöbbet kivasalnia.

Ráadásul az irányítónak jelenleg nincs ügynöke ami tovább nehezíti a helyzetét. Vagyis nem rendelkezik profi ügynökkel de mellette áll a legnagyobb szurkolója a világon. Ő pedig nem más mint az édesanyja. A hírek szerint Jackson anyukája intézi a játékos pénzügyeit.

Jelen állás szerint az anyukája fogja képviselni fia érdekeit a tárgyalások során. Maga az irányító viszont cseppet sem ideges a jövőjét illetően ugyanis saját bevallása szerint nem érdekli, hogy idén vagy jövőre kapja meg a hosszabbítást. A Ravens vezetőedzője, John Harbaugh sem aggódik ugyanis korábban elmondta, hogy Jackson meg fogja kapni az új szerződését.

Fotó: baltimoreravens.com