Minden évben az utolsó alapszakasz forduló másnapján elérkezik az NFL vezetőedzők rettegett napja a fekete péntek amikor több edző munkáját is megköszöni a csapata. Ilyenkor beindul az edzőkeringő és a verseny, hogy “népszerű/keresett” jelöltet nevezhessenek ki a csapat élére de van egy edző aki az utóbbi évben pórul járt.

Ő pedig nem más mint a Kansas City Chiefs támadókoordinátora, Eric Bieniemy. Két éve is a Top jelöltek közé tartozott és tavalyi Super Bowl győzelem után talán a legkeresettebb jelöltnek számított de idén sem kelt el a piacon és még mindig a Chiefs támadókoordinátoraként dolgozik.

Mindennek ellenére azonban nem aggódik Bieniemy és tudja, hogy majd a megfelelő időben megkapja a lehetőséget. Nagyon hálásnak és szerencsésnek érzi magát, hogy egy jövőbeli Hall of Famer vezetőedző alatt dolgozhat és tanulhat tőle folyamatosan.

Nagyszerű sikereket arattak amióta csatlakozott a Kansas City Chiefs-hez. Mikor feltették neki a kérdést, hogy szeretne-e vezetőedző lenni természetesen igennel válaszolt de mint elmondta majd a megfelelő időben megkapja azt a lehetőséget is.

Fotó: chiefs.com, arrowheadaddict.com