A 2010-es évek elején a Seattle Seahawks-nak bombaerős védelme volt amelynek secondaryjét a Legion of Boom becenévvel illették. Azóta azonban már sok idő eltelt és jelenleg az egység egyetlen tagját sem köti szerződés egyetlen csapathoz sem.

Cornerback poszton Byron Maxwell és Richard Sherman, míg safety poszton Kam Chancellor és Earl Thomas szerepelt. Maxwell volt az első távozó, a cornerback 2015-ben hagyta el a Seahawks-t és azóta megjárta a Philadelphia Eagles és a Miami Dolphins csapatát majd 2017-ben visszatért a Seahawks-hoz és azóta csapata sincs.

Kam Chancellor strong safety 2017 után hagyta el a csapatot és miután a nyaksérülése nem javult ezért azóta sem volt csapata. Earl Thomas free safety 2019-ben távozott de annyira összerúgta a port mindenkivel, hogy szívesen elengedték. A Ravens-el négyéves, 55 millió dolláros szerződést kötött de egy szezon után elküldték és azóta sincs csapata.

Richars Sherman volt a legsikeresebb a Seahawks utáni időszakában. A cornerback 2018-ban távozott és a San Francisco 49ers játékosa lett akikkel Super Bowl-t is játszott. Jelenleg ugyan nincs csapata de biztosra vehető, hogy a szezon előtt még aláír valahova.

Fotó: fieldgulls.com, twitter.com