Tom Brady tavaly 20 év után elhagyta a New England Patriots csapatát és a Tampa Bay Buccaneers játékosa lett. A csapatváltás nem is sikerülhetett volna jobban ugyanis Super Bowl-t nyert a veterán irányító. A váltásról kapcsolatban a héten viszont előkerült egy érdekes vagy inkább fura történet.

Egy bizonyos Jeff Darlington állítása szerint ugyanis tavaly nem sokon múlt, hogy Brady a Buccaneers helyett csoportriválisát a New Orleans Saints-t válassza. Ez már azért is fura mert igen sok csapatot emlegettek Brady-vel kapcsolatban de emlékeim szerint a Saints nem volt köztük.

Persze a fél liga szóba került mikor kiderült, hogy az irányító elhagyja a Patriots-t. Komoly érdeklődő, aki ajánlatot is tett, viszont csak a Buccaneers, a Los Angeles Chargers és persze a Patriots volt. Így fura, hogy egy év távlatából, a hírmentes offseasonban, jön elő a történet.

Persze arról nem szólnak a hírek, hogy mi lett volna Drew Brees-el és a fizetési sapkában elfoglalt nem kevés helyével. Lehet, hogy akkor tettek volna ajánlatot Brady-nek ha Brees már tavaly visszavonult volna? A teljes igazságot viszont sohasem fogjuk megtudni.

Fotó: bostonherald.com, audacy.com