Az idei Draft osztály egyik legerősebb posztja volt az elkapóposzt. Az első elkapó akit kiválasztottak az Ja’Marr Chase volt. Az LSU korábbi játékosát az 5. helyen választotta ki a Cincinnati Bengals így értelemszerűen tőle várják a legjobb teljesítményt.

Az első körben összesen 5 elkapót választotta ki de a későbbi körökben választott játékosokkal szemben is nagyon magasak az elvárások. Több szakértő a második körös Elijah Moore-tól és a negyedik körös Amon-Ra St. Brown-tól kiemelkedő újonc teljesítményt várnak.

Moore az Ole Miss játékosa volt és ugyan kicsúszott az első körből de nem kellett sokáig várnia mert a második kör második helyén már el is vitte a New York Jets. Az iskolai pályafutása során folyamatosan nagyobb szerepez jutott, tavaly 86 1.193 elkapott yardot és 8 touchdownt szerzett.

Amon-Ra St. Brown-nak egészen a negyedik kör elejéig kellett várnia, hogy csapatot találjon. A USC elkapóját a 112. helyen választott aki a Detroit Lions. Tavaly csak hat mérkőzés jutott neki, a legjobb szezonját két éve futotta de ennek ellenére jó bemutatkozó szezont várnak tőle.

Fotó: jetswire.usatoday.com, si.com