Második és negyedik körös elkapót is a legjobbak közé várják

Második és negyedik körös elkapót is a legjobbak közé várják

Az idei Draft osztály egyik legerősebb posztja volt az elkapóposzt. Az első elkapó akit kiválasztottak az Ja’Marr Chase volt. Az LSU korábbi játékosát az 5. helyen választotta ki a Cincinnati Bengals így értelemszerűen tőle várják a legjobb teljesítményt.

Az első körben összesen 5 elkapót választotta ki de a későbbi körökben választott játékosokkal szemben is nagyon magasak az elvárások. Több szakértő a második körös Elijah Moore-tól és a negyedik körös Amon-Ra St. Brown-tól kiemelkedő újonc teljesítményt várnak.

Moore az Ole Miss játékosa volt és ugyan kicsúszott az első körből de nem kellett sokáig várnia mert a második kör második helyén már el is vitte a New York Jets. Az iskolai pályafutása során folyamatosan nagyobb szerepez jutott, tavaly 86 1.193 elkapott yardot és 8 touchdownt szerzett.

Amon-Ra St. Brown-nak egészen a negyedik kör elejéig kellett várnia, hogy csapatot találjon. A USC elkapóját a 112. helyen választott aki a Detroit Lions. Tavaly csak hat mérkőzés jutott neki, a legjobb szezonját két éve futotta de ennek ellenére jó bemutatkozó szezont várnak tőle.

Fotó: jetswire.usatoday.com, si.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .