A Detroit Lions az idei offseasonban elcserélte kezdőirányítóját Matthew Stafford-ot a Los Angeles Rams kezdőjére Jared Goff-ra. Az irányító mellett viszont még kaptak két első és egy harmadik körös választást így a Lions alaposan feltankolt Draft cetlikből.

Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy a Rams egy jobb képességű irányítót kapott ráadásul “megvásárolták” Goff szerződését is így mindent egybe vetve nem is olyan hihetetlen a csere mellé csapott cetlik értéke. Másfelől viszont az új állomáshelyén bíznak Goff-ban.

A Lions idén kinevezett general managerének, Brad Holmes-nak az elmondása szerint Ő sohasem egy olyan irányítót látott benne akivel csak az idei évet fogják kihúzni. Persze egy szezon után simán kiválaszthatják a csapat következő franchise irányítóját.

A csapat fizetési sapka tevékenysége azonban ténylegesen Holmes szavait támasztják alá. Miután 20 millió dollárt átalakítottak fizetési bónusszá így két évig nem tudják elküldeni szóval ha egy gyenge szezont is futnak idén, Goff akkor is még egy évig a csapatot fogja erősíteni.

Fotó: freep.com, prideofdetroit.com