Az offseasonban már szinte megszokott, hogy több NFL játékost is letartóztatnak de az idei évben visszafogottabbak voltak a játékosok. Legalábbis eddig ugyanis az Arizona Cardinals tavalyi elsőkörös védője után a Kansas City Chifes pass rusherének csuklóján is kattant a bilincs.

Frank Clark defensive endet vasárnap tartóztatták le Los Angelesben. Egy rutin ellenőrzés során kivették a forgalomból Clark-ot aki egy Lamborghini SUV-vel közlekedett. A rendőri intézkedés során egy Uzit találtak a kocsiban. A védőt később 35 ezer dollárt megfizetése után szabadon engedték.

Clark az elmúlt két szezonban játszott a Chiefs-nál miután egy cserével megszerezték a Seattle Seahawks csapatától. A jelenlegi szerződéséből még 3 év hátravan és miután finoman szólva sem brillírozott tavaly (nagyon gyenge volt) így az ilyen kihágások az állásába kerülhetnek.

A defensive end 25.8, 26.3 és 27.8 millió dollárt foglal el a következő három szezon fizetési sapkájából. A szerződése az idei szezonban még 18.5 millió dollár garantált keresetet tartalmaz de jövőre (főleg június 1. után) nagyon könnyedén meg tudnak válni tőle.

Fotó: toledoblade.com, kckingdom.com