Dwayne Haskins két éve elsőkörös választott volt de most a kerettagságért is küzdenie kell. A Washington Redskins a 2019-es Draft első körének 15. helyén Dwayne Haskins-t választotta ki akit a jövő irányítójának szántak de hamar véget ért a közös munka.

Az elküldése után a Steelers csapott le rá, januárban reserve/futures szerződést kötöttek vele. Azóta viszont kiderült, hogy Ben Roethlisberger folytatja és átalakították a szerződését. Mason Rudolph-al egyéves szerződést kötöttek és újraszerződtették Joshua Dobbs-t is.

A 24 éves irányító jelenleg arra koncentrál, hogy megragadjon a Steelers keretében. Mike Tomlin vezetőedző elmondása szerint jelenleg az irányítóra fókuszálnak és nem a pályán mutatott játékára. Az edző meg akarja érteni azt amit átélt és hogy a történetek hogyan hatottak rá. Minél jobban meg akarja ismerni a játékost és segíteni akar neki fejlődni. A szakmai munkát rábízza a támadó koordinátorára és az irányító edzőre.

Haskins eddigi kétéves pályafutása során 16 mérkőzésen lépett pályára az NFL-ben. 2.804 yardot, 12 touchdownt passzolt és 14 alkalommal adta el a labdát. Nem csak a játékával de a pályán kívül is voltak problémák vele így lehet, hogy az utolsó lehetőségét kapta meg az irányító.

Fotó: nfldraftdiamonds.com, nbcsports.com