A 2011-es szezonban playoff résztvevő volt a Denver Broncos és Tim Tebow-t imádták a szurkolók de John Elway más utat választott ami utólag kifizetődött. Megvált a közönségkedvenctől, szerződtette Peyton Manning-et és draftolt egy fiatal irányítót.

Tebow-nak annyi volt a bűne, hogy sokat futott és Elway számára egy irányítónak elsősorban passzolnia kell. Manning szerződtetését nem lehet kritizálni ugyanis a Sheriff a liga egyik legjobbja volt és két Super Bowl-ba vezette a csapatot amelyből egyet meg is nyertek.

És ott volt Brock Osweiler akit már Manning utódának draftolt de az irányító nem várta ki az idejét. Manning visszavonulása után inkább a Houston Texans magasabb szerződésére bólintott rá amire ráment a karriere. A Texans után a Browns-hoz került (de nem lépett pályára), majd ismét Denver és végül a Miami Dolphins következett.

Osweiler az utolsó két szezont kihagyta, hivatalosan is visszavonult de szépen megszedte magát az NFL-ben. 41.3 millió dollárt vágott zsebre a pályafutása során ami azt jelenti, hogy minden egyes passzolt touchdownjával 1.1, minden egyes győzelmével pedig 2.75 millió dollárt keresett.

Fotó: si.com, cbssports.com