Vád alá helyezték a korábbi New England Patriots és Houston Texans defensive tackle Vince Wilfork fiát miután több mint 300 ezer dollár értékben meglopta a saját apját. Az eltulajdonított értékek között két Super Bowl gyűrű is található amelyeket megpróbált értékesíteni.

D’Aundre Holmes-Wilfork-ot a múlt hónapban vették őrizetbe és várja a tárgyalását. A hírek szerint a Super Bowl gyűrűk mellett Miami Hurricanes bajnoki gyűrűt, nyakláncokat, gyűrűket és nyakláncokat lopott el a saját apjától.

Wilfork még május 10.-én jelentette a tárgyak eltűnését majd nem sokkal később egy Patriots szurkoló jelentette, hogy online aukción árulják Wilfork Super Bowl gyűrűjét. A bejelentő 62 ezer dollárért vette meg a gyűrűt de miután kiderült, hogy ellopták a védőtől jelentette az esetet.

Wilfork fia jelenleg 23 éves és eddig sem volt a legproblémamentesebb gyerek. Linebackerként játszott a középiskolában és Houstonban járt volna Egyetemre de újoncként kitették a csapatból miután drogbirtoklásért letartóztatták.

Fotó: twitter.com, bostonherald.com