Még ugyan nagyon messze van az első alapszakasz forduló de eldőlni látszik a Chicago Bears kezdő posztja. A Medvék az offseasonban szerződtették Andy Dalton-t majd egy képet posztoltak róla Bears mezben QB1-es megjelöléssel és a jelek szerint már akkor eldőlt a verseny.

Ez már azért is érdekes mert ezt követően draftolták Justin Fields-t akiért felmentek az első körben és beáldozták érte többek között a jövő évi elsőkörös választásukat is. Mindennek ellenére a jelek szerint Matt Nagy vezetőedzőnél megkérdőjelezhetetlen Dalton kezdő posztja.

Másfelől miért is kellene sietni. Van egy tehetséges fiatal irányítód aki a jövőt jelentheti és van egy kipróbált veteránod aki nem elit de stabil szintet képes hozni. Szóval miért is kellene egyből mélyvízbe dobni az irányítót mert ez csúnyán elsülhet visszafelé is.

Nem lenne példaértékű, hogy egy ideig jegelik az elsőkörös irányítót. Patrick Mahomes, Lamar Jackson vagy Eli Manning sem volt kezdő a pályafutása elején. Sőt Carson Palmer, a Bengals 2003-as 1/1-es választottja padon töltötte az egész újonc szezonját.

Fotó: nflanalysis.com, cbssports.com