Az idei offseasonban végérvényesen ki lehetett mondani, hogy szétesett a Houston Texans csapata. A csapat ezer sebből vérzik és idén kilóra vették a játékosokat a szabadügynökpiacon. A vezetőedző és a stáb összeállítása is arra utal, hogy be fogják áldozni az idei szezont.

Ezzel szemben a running back posztot alaposan túltöltötték az offseasonban. Összesen hét running back szerepel a csapat rosterén és 4 olyan játékosuk van akik máshol gond nélkül a kezdő vagy az elsőszámú tartalék posztot birtokolhatnák.

Mark Ingram, Phillip Lindsay, David Johnson és Rex Burkhead az a bizonyos négy játékos és rossz hír a számukra, hogy egy csapat általában három futót tart az első csapatnál. Így a Texans-nál az a fő kérdés, hogy melyik három futó fogja túlélni a végső keretszűkítést.

Valószínűleg Ingram lesz a kezdő miután az új vezetőedzővel, David Culley-val az elmúlt két szezonban együtt dolgoztak a Baltimore Ravens-nél. Lindsay draftolatlanként kezdett de az első két szezonjában a Denver Broncos-nál átlépte az 1.000 futott yardos határt.

Johnson a nagyon sokat vitatott DeAndre Hopkins csere részeként érkezett míg Burkhead a Patriots-nál is szituációs játékosnak számított. A papírforma szerint Ingram és Lindsay helye fix és az utolsó kiadó posztért a Johnson-Burkhead páros fog megküzdeni.

Fotó: nfl.com, torotimes.com