A leginkább nyomás alatt levő második szezonját kezdő játékos az a Miami Dolphins irányítója Tua Tagovailoa. A csapat vezetői reménykednek egy olyan kiemelkedő második szezonban mint amilyet Deshaun Watson futott korábban mert a fiatal irányító újonc szezonja finoman szólva sem sikerült jól.

Justin Herbert és Joe Burrow egyaránt jól teljesített újoncként. Utóbbi 1/1-es volt és a sérüléséig be is bizonyította, hogy miért vele kezdődött a tavalyi játékosbörze. Előbbi játékost pedig egy hellyel Tagovailoa után választották ki és sokkal jobb szezont futott.

Tua tartalékként kezdett majd kezdő lett majd megint padozott Ryan Fitzpatrick mögött. Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy Tua bemutatkozó éve azért nem volt katasztrófális de pechére a másik két újonc irányító sokkal jobb volt.

Az újonc szezonjában Tua 10 mérkőzésen lépett pályára, 290 passzkísérletéből 186 volt sikeres. 1.814 yardot, 11 touchdownt passzolt és 5 interceptiont dobott. Emellett 109 yardot és 3 touchdownt futott. A szakértők azt várják tőle, hogy sokkal jobban szedje össze a támadóegységet.

Fotó: palbeachpost.com