Jelentem Tom Brady térd beavatkozását követően újra edzésben a AdventHealth Training Center-ben. Vannak azonban panasszal bíró játékosok. Ndamukong Suh csukló, O.J.Howard achilles, Antonio Brown térd, Jordan Whitehead váll problémák miatt hagyta ki az eddigieket. Jaelon Darden is combhajlító húzódással pihent egyet, de ő idő közben visszatért a tréningbe.

Tom Brady-re visszakanyarodva, a veterán irányító jól mozog. Szemmel láthatóan jó kezekben van nála a labda. Ryan Jensen-nél azonban már akadtak gondok a kezekkel. Tekintve, hogy Floridában most igen meleg van, s ez eddig egy szabadtéri megmozdulás, centerünknek erősen izzadni kezdett a tenyere, ami miatt több labdaindításnál is akadt probléma.

Az első körös Joe Tryon is belekezdett. Eddig főleg nem kezdő kaliberű támadó falemberekkel nézett farkasszemet, s úgy tűnik őket azért képes elpakolgatni az útból.

Tight end-ekkel egyébként sem álltunk rosszul, de most feltűnt még Jerrell Adams is, aki méreteinek hála (6’6″, 254) eddig elég jól megtalálható a vörös zónás gyakorlatoknál.

Nem kis darab a draftolatlan támadó falember Sadarius Hutcherson sem. A guard a szezon végén szabadügynökké váló Alex Cappa helyét bitorolja. Mivel Cappa helyén tud majd játszani a frissen draftolt Hainsey is, nem lesz túl sok értelme dollárkötegeket hozzádobni a 2018-ban draftolt játékoshoz.

Kellemes jelenség még a táborban Rob Gronkowski. Persze itt nem a küllemére gondolok, hanem arra, hogy egy mozgásában egészen fitt embert láthatunk, aki teljesen ledobni látszik a tavaly még erősen meglévő rozsdát.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com