A Houston Texans irányítója, Deshaun Watson továbbra sem jelent meg csapata edzésein és továbbra is tartja távozási szándékát. Ebben meg fogja akadályozni, hogy az ellene indított szexuális zaklatásos perek még nem fejeződtek be így nagyon bizonytalan a jövője.

Kareem Jackson safety korábban 9 évet húzott le a Texans-nál és azóta a Denver Broncos játékosa. Elmondása szerint nagyon jó viszony ápol korábbi irányítójával és megkérte, hogy szóljon a csapat vezetőségének, hogy Coloradóban akar játszani. A védő elmondása szerint az irányító neki elmondta, hogy a Broncos-nál akar játszani.

Mikor az egész Watson ügy kirobbant akkor rengeteg csapat érdeklődött iránta de a jogi problémái után elült az egész történet. Azóta a csapatok szinte mindegyike megoldotta az irányító problémáit így nem sok esélye van rá, hogy idén csapatot váltson.

Persze ott van még az eltiltás lehetősége amit valószínűleg meg is fog kapni a ligától. Emellett a Broncos egy cserével már megszerezte Teddy Bridgewater-t így ha valóban a Broncos játékosa akar lenni akkor minimum egy évet várnia kellene.

Fotó: broncoswire.usatoday.com