A Houston Texans az utóbbi évek ügyletei miatt csak a harmadik körben csatlakozott be az idei Draftra és még fájóbb lehetett a vezetők számára, hogy a tavalyi gyenge szezon után igen magas választásokat adtak át. A 67. helyen választottak először és a Deshaun Watson problémái folytán irányítót választottak elsőként.

A választásuk Davis Mills-re esett viszont nem Ő volt az elsőszámú kiszemeltjük. Eredetileg Kellen Mond-ot választották volna de az volt a probléma, hogy Őt a pont előttük választó Minnesota Vikings szerezte meg. Pechükre az elsőkörös csere folytán kapta meg a Vikings a választást. Ha a Jets maradt volna a helyén akkor a második helyen kiválasztott Zach Wilson miatt biztosan bent maradt volna Mond.

Ennek a történetnek akkor lesz majd jelentősége ha Deshaun Watson-t, a szexuális zaklatásos ügyei miatt, eltiltja a liga és nem tud játszani a szezon elején. Vagy tovább folytatja a hiszti rohamot és nem fog edzésbe állni de ez egy másik történet.

A csapat vezetősége felkészül a Watson nélküli időszakra ugyanis már a Draft előtt szerződtette Tyrod Taylor-t. Ráadásul kicsit jobb szerződést is kapott mint amit egy tartaléknak kellene adni így reálisan számolnak Watson kiesésével. Taylor sérülése esetén lesz majd fontos, hogy ki a csapat harmadik számú irányítója.

Fotó: draftwire.usatoday.com, theathletic.com