Carson Wentz elcserélése után nem is volt kérdés, hogy Jalen Hurts lesz a Philadelphia Eagles kezdőirányítója de az eddig látottak alapján finoman szólva sem bizakodók a szurkolók többsége. Legalábbis a tőle látott eddigi pár mérkőzésből kiindulva.

Tavaly a New Orleans Saints elleni mérkőzésen debütált kezdőként és a vezetésével sikerült legyőzni egy jóval erősebb csapatot és a csoport gyengesége miatt még versenyben voltak a rájátszásért is. A második mérkőzését elvesztette de a Cardinals ellen teljesített a legjobban. 338 yardot és 3 touchdownt passzolt és 1 TD-t futott.

A Cowboys ellen is kiosztott 342 yardot de itt 1 touchdown mellett 2 interceptiont dobott. Ráadásul 2 fumbleje is volt amelyből 1-et elvesztett a csapat. A Washington elleni záró fordulóban csak 72 passzolt yardig jutott viszont itt futott 2 touchdownt.

Doug Pederson elküldésévél és Nick Sirianni kinevezésével egy új korszak kezdődött Philadelphiában. A korszak kezdő irányítója Hurts lesz de sokak véleménye szerint ez nem lesz egy hosszan tartó sikeres időszak. Az viszont mellette szól, hogy az új vezetőedző a támadó oldalról érkezik és irányítók edzésével is foglalkozott a múltban így véglegesen azért ne mondjunk le a fiatal irányítóról.

Fotó: nflmocks.com, theeagleswire.usatoday.com