Mondhatom azt, hogy végre helyre állt a világ rendje és véget ért a Russell Wilson hiszti. A hírek szerint az irányító csatlakozott az OTA edzésen résztvevő Seattle Seahawks csapatához. Ezzel lezártnak tekinthető az ügy és ezt tulajdonképpen pár hete a csapat vezetőedzője is megmondta.

Wilson kifejezte elégedetlenségét, hogy nem kérik ki a véleményüket a személyi döntésekkel kapcsolatban. Emellett még inkább nehezményezte, hogy a vezetőség nem igazol olyan játékosokat a támadófalba akik megfelelően megvédenék.

Pete Carroll vezetőedző pár hete már elmondta, hogy a véleménye szerint csak fel volt nagyítva az egész ügy. Az viszont tény, hogy Wilson az egész pályafutása során gyenge fal mögött játszott és ha nem lenne ilyen mobilis akkor törzsvásárlói kártyája lenne az intenzíven.

Azonban mindezt félre téve a rendszer nem így működik és ezt tudták amikor csatlakoztak a ligához. Wilson mellett Aaron Rodgers és Deshaun Watson is belekezdett a maga hisztiébe ami egy nagyon rossz irányt vetít elő. Véleményem szerint ezeket a dolgokat nagyon gyorsan el kell fojtani mert ez hosszútávon, csapatonként csak három sztárt számolva, 96 megmondóembert hozna a jövőben.

Fotó: twitter.com, profootballtalk.nbcsports.com