Mekhi Becton-t tavalyi Draft első körében választotta ki a New York Jets és az idei szezonban kulcsszerep vár rá miután neki kell majd megvédeni a csapat idei elsőkörös választottjának, Zach Wilson-nak a vak oldalát. A jelenlegi sérülése viszont problémát jelenthet a jövőben.

A hírek szerint lábsérülést szenvedett a második profi szezonját kezdő offensive tackle. A műtéti beavatkozás elkerülhetetlen és a várható rehabilitációs idő szerint ki kell hagynia az edzőtábor egy részét. Az alapszakasz szereplését egyelőre nem befolyásolja.

Másfelől nem csak a jelenlegi lábsérülése okozhat problémát a jövőben. Becton a liga történetének egyik legnagyobb játékosa, 2.01 méter magas és 165 kilogrammot nyom. Így a méretei miatt is könnyebben elszenvedhet izom illetve ízületi sérüléseket.

A tavalyi szezonban két mérkőzést ki kellett hagynia vállsérülés miatt ami bárkivel megeshet. A méretei miatt azonban mellkasi problémái voltak ami miatt nehezen kapott levegőt. Egyes vélemények szerint ennek oka, hogy valójában még annál is nehezebb mint amennyit nyilvánosságra hoztak.

Fotó: newyorkjets.com