A Tampa Bay Buccaneers megjutalmazta Bruce Arians vezetőedzőt és Jason Licht general managert a jól végzett munkáért. Miután már egy playoff szereplésre is igen régóta vártak így a Super Bowl győzelem után senkit sem lephetett meg a döntés.

A győzelem után felülvizsgálták mindkettejük szerződését. Arians vezetőedző szerződésének idejét nem hosszabbították viszont megemelték a fizetését. Ezzel szemben a general manager szerződéséhez újabb éveket adtak hozzá.

Arians igen sikeres vezetőedző lett annak ellenére, hogy viszonylag későn kapta meg az első vezetőedzői kinevezését. Ezzel szemben a Colts és a Cardinals vezetőedzőjeként viszont megválasztották az Év legjobb edzőjének és Buccanners-nél töltött harmadik szezonjában Super Bowl-t nyert.

Lich 2014 óta tölti be a general manageri posztot és ugyan voltak érdekes döntései a múltban (nem is kevés) de a februári győzelem nem csak megmentette az állását de még fizetés emelést is hozott neki. Elég volt neki egy jó döntés, Tom Brady-t kellett Tampába vinni.

Fotó:twitter.com