Todd Gurley tegnap a Detroit Lions csapatához látogatott és a hírek szerint nem is volt eredménytelen a találkozó. Szükség lenne egy jó futóra mert a Lions csapatát az elmúlt években nem a jó futójáték jellemezte és a csapat új vezetőedzője Dan Campbell igen pozitívan nyilatkozott a futóról.

A vezetőedző elmondása szerint elégedettek a futóval, komolyan érdeklődnek iránta és a szerződtetésére a közeljövőben sor is kerülhet. A döntést azonban nem fogják elkapkodni miután D’Andre Swift és Jamaal Williams a csapatot erősíti.

Gurley-t a 2015-ös Draft elős körében választotta ki a Rams és újoncként bekerült a Pro Bowl és az All-Pro második keretébe. Pályafutása során még kétszer lett Pro Bowl-er és kétszer bekerült az All-Pro első keretébe de az utóbbi évek nem róla szóltak.

Tavaly márciusban a Rams végül megvált tőle és egyéves szerződést kötött az Atlanta Falcons-al. Az utolsó két szezonban nem tudta átlépni az 1.000 futott yardot és az elkapott yardjai is visszaestek. Ettől függetlenül jobb képességű játékos mint a csapat jelenlegi két running backje. Persze ettől még nem biztos, hogy jobb teljesítményt tud hozni a jövőben.

Fotó: twitter.com