Julio Jones biztosan csapatot fog váltani az alapszakasz kezdetéig de egyre fognak a jelölt csapatok. A hét elején a Los Angeles Rams szállt ki a versenyből és pár napja a Baltimore Ravens is feladta az All-Pro elkapóért folytatott versenyt.

A Ravens az idei offseasonban már több nagynevű elkapót megkörnyékezett így nem volt meglepő, hogy megkeresték a Falcons-t miután trade blockra tették Jones-t. Igazából egy csak egy kötelező kör volt, hogy megtudják mennyit is akar a Falcons az elkapójáért.

A vezetőség fel akarja turbózni Lamar Jackson elkapósorát, hogy az irányító teljesítménye visszatérjen a korábban látottakhoz. Két évvel ezelőtt 3.127 yardot és 36 touchdownt passzolt. A számok tavaly viszont lecsökkentek, az előző alapszakaszban 2.757 yardot, 26 TD-t passzolt és karrierrekordot jelentő 9 interceptiont dobott.

Elkapókból viszont jelenleg sem áll olyan rosszul. A Draft első körében kiválasztották Rashod Bateman-t aki csatlakozhat a két évvel ezelőtti elsőkörös Marquise Brown-hoz. A piacról szerződtették Sammy Watkins-t és a keretben ott van még Miles Boykin, James Proche és Devin Duvernay is.

Fotó: twitter.com