A New Orleans Saints-nek nagyon jól sikerült a 2017-es Draftja aminek egy kicsit most issza meg a levét ugyanis hosszabbítani kell a játékosokkal. Eddig csak Alvin Kamara kapott hosszútávú szerződést, Marshon Lattimore és Ryan Ramczyk az ötödik éves opcióval, Marcus Williams pedig franchise taggel játszik.

Miután Williams taget kapott így vele július 15.-ig van lehetőségük hosszútávú szerződést kötni. Lattimore és Ramczyk esete némileg könnyebb ugyanis velük egészen jövő márciusig lehetőségük van hosszabbítani de a hírek szerint a falember élvez prioritást.

Ramczyk-et a Draft első körének utolsó helyén választotta ki a Saints. Jelenleg a csapat kezdő jobb oldali tackleje de igazából nem kell elkapkodni a hosszabbítást. Terron Armstead korábbi 65 millió dolláros szerződésének utolsó évébe lépett és egyes vélemények szerint távozás esetén betöltheti a posztját a fal bal szélén.

Az pedig nem mindegyik, hogy tackleként a fal melyik szélére állsz fel. Bal tackleként Trent Williams keres a legjobban, évente átlagosan 23.010 millió dollárt vág zsebre. A jobb oldalon Lane Johnson a rekorder a maga 18 milliójával. Nem mindegy, hogy melyik poszton szerepelve kap új szerződést.

Fotó: twitter.com, neworleanssaints.com