Le’Veon Bell a liga egyik sztárfutója volt pár évvel ezelőtt de ahogyan lenni szokott kicsit sokat akart a szarka és ráfaragott. Jelenleg csapata sincs és a jelek szerint az edzőtáborig nem is fog elkelni a piacon pedig saját elmondása szerint ha valaki szerződteti akkor bebizonyítja, hogy még mindig Ő a legjobb a posztján.

Idén nagyon gyenge volt a futók piaca így tulajdonképpen ez nem hat negatívan arra, hogy Bell még mindig a piacon van. A legtöbb pénzt a Raiders fizette ki Kenyan Drake-nek, kétéves 11 millió dolláros kontraktus formájában. A második a Seahawksnál maradó Christopher Carson, kétéves 10.45 millió dolláros szerződésével.

Bell a biztos helyét feladva a Steelers-nél inkább elment a Jets-hez pénzt keresni ami hatalmas hiba lett. A futó elmondása szerint a Jets-től a pénzen kívül semmit sem kapott. A 2017-es utolsó Steelers-es szezonjában (a 2018-ast kiülte mert nem tetszett a felkínál szerződés) több labdaérintése volt mint az egész Jets-es pályafutása során.

A futó a pályafutása során 44.786 millió dollárt keresett. A Jets-nél töltött másfél szezonja alatt zsebre vághatott 28 millió dollárt így valóban szép pénzt kapott a korábbi csapatától. Ha elkel majd a piacon akkor viszont el kell felejtenie a régi szerződéseket.

Bell elmúlt három szezonja a következőképpen festett: kihagyta az egész 2018-as szezont, két éve 3.2 yardot átlagolt futásonként, tavaly 328 yardot szerzett a Chiefs játékosaként. Jelenleg tartalék posztnál többre nem számíthat így a fizetése is ennek megfelelő lesz.

Fotó: theringer.com, forbes.com