A tavalyi szezon úgy ért véget, hogy a Tampa Bay Buccaneers a saját stadionjában magasba emelte a Super Bowl trófeát. Az idei szezon pedig a Raymond James Stadium veszi majd kezdetét ahol a Dallas Cowboys ellen nyitják meg az alapszakaszt.

Az 1977-es Raiders óta a Buccaneers az első csapat amelyiknek sikerült egyben tartania a csapatát és a döntőn pályára lépő mind a 22 kezdője visszatér a következő szezonban is. Ettől függetlenül viszont egy másik csapatot ígér a csapat defensive koordinátora.

“Még a 22 visszatérő játékos ellenére is más csapatról van szó. Átdolgoztunk néhány dolgot, hogy jobbak legyünk. Volt pár dolog amivel problémánk volt. Csapatként ismét újra kell egyesülnünk, megtalálni a kémiát és mindent meg kell tenni, hogy jobbak legyünk. Ha úgy megyünk neki a szezonnak, hogy mi vagyunk a legjobbak akkor már vesztettünk is. Alulról felfelé kell építkezni.” nyilatkozta Todd Bowles.

A koordinátor véleménye szerint teljesen újra kell gondolni a 2021-es Buccaneers-t. Nagy hiba lenne ha a tavalyi csapatok próbálnák tovább fejleszteni mert az biztos bukásra lenne ítélve.

Fotó: twitter.com