Hetek óta téma, hogy Aaron Rodgers és a Green Bay Packers vezetősége között megromlott a viszony és egyes jelentések szerint a helyzetet már nem lehet visszafordítani. Másfelől felmerül a kérdés, hogy mi baja van igazából Rodgers-nek mert a csapat összeállításával nem lehet sok problémája.

Persze emberemlékezet óta nem Draftoltak elkapót az első körben és amikor tavaly felcseréltek akkor sem célpontot hanem vetélytársat kapott. Ettől függetlenül ott van Davanta Adams aki a liga egyik legjobbja az elmúlt években. Tight end poszton pedig Robert Tonyan Top10-es játékossá nőtte ki magát.

A Rodgers előtt dolgozó támadófalra sem lehet sok panasza ugyanis pont a liga legjobb offensive tackleje, David Bakhtiari védi a vak oldalát. A támadófal pedig összességében is jó mert az 5 falember együttesen a liga legjobb falai közé sorolandó.

Ha futtatniuk kell a labdát akkor Aaron Jones kapja meg a játékszert aki nem véletlenül lett az egyik legjobban fizetett running backje. Jones mellett a tavalyi második körben kiválasztott A.J. Dillon is jól mutatkozott be és Jamaal Williams távozása után idén több lehetőségre számíthat.

Emellett ott van egy tehetséges védelem is. Tavaly a passzolt yardok tekintetében a hetedik, a futott yardokban a 14. helyen zártak. Matt LaFleur személyében egy tehetséges fiatal vezetőedzője van akivel nincs is rossz viszonyban a hírek szerint. Az éves átlagos kereset tekintetében a liga 5. legjobban kereső irányítója. Szóval akkor mi a gond?

Fotó: tampabay.com, madison.com