Trey Lance-t a San Francisco 49ers választotta ki a Draft 3. helyén de Jimmy Garoppolo személye miatt nem biztos, hogy a magas kiválasztás ellenére azonnal kezdő lesz a profik között. A fiatal irányító viszont jól teljesít az edzéseken és a csapattársai is elégedettek vele.

Különösen a csapat egyik sztárjátékosa, a tight end George Kittle volt elégedett az fiatal csapattársával. Elmondása szerint nagyon jól teljesített az irányító, a play action játékoknál kifejezetten jól játszott. A pálya szélén is jól megtalálta az ugyancsak újonc csapattársakat is.

A csapat vezetősége szempontjából pedig létkérdés, hogy jól teljesítsen az irányító ugyanis rengeteget feláldoztak érte. Eredetileg a Miami Dolphins birtokolta a harmadik választást és a 49ers az idei első körön kívül átadta a következő két Draft első körös cetlijét és a jövő évi harmadik körös választást.

Másfelől viszont Kittle is biztosra megy ugyanis jó jóban lenni a csapat irányítójával. Jelen állás szerint Garoppolo lesz a kezdő a szezon elején de ha nem jönnek az eredmények akkor hamar a padon fogja találni magát. Amikor ez bekövetkezik akkor jó lesz jóban lenni Lance-el.

Fotó: bleacherreport.com, news.yahoo.com