A Bank of America Stadion készen áll arra, hogy visszatérjen a normális kerékvágásba, és ez azzal kezdődik, hogy ismét telt ház lesz. A Tepper Sports & Entertainment elnöke, Tom Glick hétfőn elmondta, hogy a stadion 100 százalékos kapacitással fog működni, amikor a nyár folyamán újraindulnak az események.

“Örömmel erősítem meg, hogy a 2021-es szezonban teljes kapacitással és normális körülmények között fogunk itt, a Bank of America Stadionban működni.” mondta Glick. “Örülünk, hogy eljutottunk idáig, és tudjuk, hogy a szurkolóink is örülnek, mert hallottuk a szurkolóinktól.”

Miután Észak-Karolina kormányzója, Roy Cooper a közelmúltban feloldotta a legtöbb beltéri maszkra vonatkozó előírást, a tömeggyűlések korlátozását és a társadalmi távolságtartásra vonatkozó irányelveket, a szervezet készen áll arra, hogy ismét fogadni tudja a szurkolókat az épületben.

Glick elmondta, hogy a biztonságos környezet fenntartása továbbra is fontos a szervezet számára.

“Szeretnék köszönetet mondani helyi és állami partnereinknek, Charlotte városának, Mecklenburg megyének, Észak-Karolina államnak. Rájuk támaszkodtunk. Konzultáltunk velük, hogy átvészeljük 2020-at. Ez egy nagyszerű partneri kapcsolat, és a jövőben is része lesz annak, amit csinálunk.”

A maszk nem lesz kötelező, de bárki számára elérhető lesz, aki szeretne egyet. Nem lesz külön szekció a beoltott és a be nem oltott szurkolók számára, és a hőmérséklet-ellenőrzés sem kötelező többé.

A csapat a világjárvány idején bevezetett számos egészségügyi és biztonsági programot folytatni fogja – beleértve a fokozott takarítást, a kézfertőtlenítő állomásokat az egész stadionban, a fertőtlenítő robotokat és a mobil jegyértékesítést, hogy az emberek hatékonyan jussanak be az épületbe.

“Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kellemes és biztonságos környezetet biztosítsunk.” mondta Glick. “Az elmúlt év kihívásokkal teli és zűrzavaros volt. Arra késztetett minket, hogy okos és innovatív megoldásokat hozzunk létre a mindannyiunk előtt álló kihívások megoldására, és ez itt a Bank of America Stadionban is így volt. Számos új funkció, amelyet a 2020-as meccseken korlátozott számban részt vevő szurkolók láthattak, visszatér, és része lesz a normál működési rendszernek.”

A stadionban tartott eseményeken való részvételhez nem lesz szükség az oltási igazolásra, és Glick elmondta azt is, hogy a szervezet továbbra is figyelemmel kíséri a közegészségügyi irányelveket és a kormányzati előírásokat.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com