A Denver Broncos a Draft előtt megszerezte Teddy Bridgewater-t ami miatt nem választottak irányítót a játékosbörze első körében. Mindettől függetlenül az irányító tudja, hogy nincs számára garantálva a kezdő poszt és meg kell küzdeni a játéklehetőségért.

A csapat vezetőedzője, Vic Fangio korábban lenyilatkozta, hogy az OTA edzéseken és az edzőtáborban Drew Lock és Bridgewater egyenlő lehetőséget fog kapni. Szóval verseny van Coloradóban és a papíron bárki megszerezheti a kezdő posztot.

Persze azért a múltat nem lehet elfelejteni és a rutin Bridgewater mellett szól. Lock eddig 18 mérkőzésen lépett pályára az NFL-ben és az utolsó 13 alkalommal 2.933 yard és 16 touchdown mellett 15 alkalommal is eladta a labdát. Ez a liga legrosszabb mutatóját jelenti és nagyon gyenge 75.4-es irányítómutatót tud felmutatni.

Ezzel szemben a rutinosabb vetélytársa a tavalyi egyetlen Panthers-es szezonjában 3.733 yarddal, 15 touchdownal és 11 interceptionnel rendelkezik. Szóval egy fokkal jobb Bridgewater, valamennyivel jobb mutatót tud felmutatni az előző szezonban de ettől függetlenül nagy verseny várható.

Fotó: milehighreport.com, clutchpoints.com