Továbbra sem csendesül a Julio Jones ügy és tegnap kiderült, hogy az elkapó maga kérte az elcserélését. Jones ráadásul már hónapokkal ezelőtt kérvényezte a tradet és a csapat vezetősége tulajdonképpen csak teljesíti játékos kérését.

Tegnap az is kiderült, hogy a Falcons vezetősége egy elsőkörös választást akar kapni az elkapóért. Más forrás, konkrétan Albert Breer információja szerint a maximális ellenajánlat jelen esetben egy második körös választás lehet Jones-ért cserébe.

A szerződés felépítése miatt június 1. előtt öngyilkosság lenne elcserélni de igazából ez nem gond mert jövő héten már június van. Nagyobb gond viszont, hogy az idei szezonban 15.3 millió dolláros garantált keresettel rendelkezik mert azt magával viszi a következő csapatához is.

Jelen pillanatban az újonc szerződéséket is figyelembe véve kevés csapat tudná bevállalni ezt az összeget (komolyabb átalakítások nélkül). Az elkapó számára viszont jó hír, hogy ezen csapatok többsége az AFC-ben szerepel és a vezetőség a rivális konferenciába akarja elcserélni Jones-t. Csak akkor adnák NFC-s csapatnak ha egy valóban visszautasíthatatlan ajánlat érkezne.

Fotó: clutchpoints.com, bloggingdirty.com