22 nő még mindig perli Deshaun Watson-t szexuális erőszak miatt de miután a liga még nem intézkedett az ügyben, nem tiltotta el az irányító így az részt vehet az edzéseken. A Houston Texans irányítója viszont továbbra sem akar visszatérni a csapatához és tiltakozásképpen, ahogyan az lenni szokott, nem jelent meg az edzésen.

Az OTA programok zajlanak a tengerentúlon és igazából ezek kihagyásával semmit sem veszít az irányító. A mini edzőtáborok kihagyása sem jelent jelentős pénzkiesést a számára. Egyedül a teljes edzőtábor kihagyását érezné mert az 2.4 millió dolláros büntetéssel járna.

Ezeket a büntetéseket kötelezően ki kell osztani a csapatoknak, nincs lehetőség a mérlegelésre. Másfelől ha Watson eltökélte, hogy elhagyja a csapatot akkor meg sem kottyan neki az említett büntetés mert jelenleg még a négyéves, 177,5 millió dolláros szerződéssel rendelkezik.

Hiába akar Watson távozni és hiába érdeklődött iránta rengeteg csapat korábban a jogi ügye és a szerződése miatt kizárt, hogy idén elviszi valaki. A liga akár az egész szezonra eltilthatja így az idei naptári évben elfelejtheti a cserét. Arra nagyobb esély van, hogy egyetlen mérkőzésen sem lép pályára.

Fotó: papercitymag.com, profootballnetwork.com