Tegnap este volt szó róla, hogy jelenleg csak három irányítónak sikerült győznie a liga mind a 32 csapata ellen. Tom Brady csatlakozhat hozzájuk negyedik tagként ha idén legyőzni a New England Patriots-t a Tampa Bay Buccaneers csapatával.

Az éremnek van egy másik oldala amit a vereségeket jelentenek. Ryan Fizpatrick jelenleg 28 NFL csapattól kapott ki legalább egy alkalommal. Idén a Washington pedig három olyan csapattal is megmérkőzik amelyiktől még nem kapott ki a pályafutása során.

A New Orleans Saints, a Tampa Bay Buccaneers és a Green Bay Packers ellen is megmérkőzik a Washongton Football Team így Fitzmagic a liga első irányítója lehet aki vereséget szenved 31 csapat ellen. Amennyire könnyű feladatnak tűnik azért nem is olyan egyszerű mert aki folyamatosan veszít azt hamar lecserélik és nem lesz ideje kikapni sok csapattól.

Mindennek ellenére nem Fitzmagic a jelenlegi rekorder mert Drew Bledsoe, Drew Brees, Brett Favre, Matt Hasselbeck, Jon Kitna, Carson Palmer és Alex Smith is 30 csapat ellen szenvedett vereséget a pályafutása során. Fitznek mindhárom vereségre szüksége van a rekordhoz.

Fotó: instagram.com, washingtonfootball.com