A Denver Broncos vezetőségének fő célpontja Deshaun Watson volt egy bő hónappal ezelőtt de a Texans irányítójának jogi problémái miatt elvetették a megszerzését. Miután nem tudni milyen következménye lesz a Watson ügynek így legkorábban csak az idei szezon után kerülhet szóba a megszerzése.

Új célpont felé fordulnak aki nem más mint a Green Bay Packers irányítója Aaron Rodgers. Rodgers és a vezetőség (különösen a general manager Brian Gutekunst) viszonya nagyon megromlott és az irányító nem akar visszatérni a csapathoz. A hírek szerint nem fog megjelenni a jövő hónapban kezdődő mini edzőtáborban.

A Packers vezetősége jelenleg hallani sem akar Rodgers távozásáról de a Broncos-nál követik az irányító sagat és felkészültek rá, hogy ha trade listára kerül a tavalyi alapszakasz MVP-je akkor azonnal lecsapjanak rá. Június 1. után lesz majd egyre érdekesebb a történet mert a határidő után megváltoznak Rodgers szerződésének trade számai.

Ha jelenleg elcserélnék az irányítót akkor kezelhetetlenül magas halott összeg maradna utána. 31.5 millió dollár halott összeg maradna Rodgers után. Jövő hét kedd után ez a szám “csak” 14.3 millió dollár lenne. Az Eagles bevállalt ilyen mennyiségű halott összeget de a Packers nem fog.

A Broncos másfelől felkészült a B-tervre miután a Draft előtt megszerezték Teddy Bridgewater-t. Az irányító szerződtetése miatt nem választottak irányítót az első körben pedig Justin Fields és Mac Jones elérhető volt. Sok szakértő véleménye szerint ezzel nagy hibát követtek el. Majd kiderül, hogy Rodgers-el tudnak-e orvosolni ezen.

Fotó: nflanalisys.net, denverpost.com