Drew Brees visszavonulásával hatalmas űr maradt a New Orleans Saints-nél amelyet nem lesz olyan egyszerű betölteni. Brees tavalyi sérülése után Taysom Hill kapta meg a kezdő posztot de Sean Payton nem volt maradéktalanul megelégedve így újraigazolta Jameis Winston-t.

A korábbi 1/1-es egyéves, 5.5 millió dolláros szerződést kötött ami igazából megfelel egy tartalék irányító szerződésnek. Hill viszont sokkal bonyolultabb szerződéssel rendelkezik. Igazából csak az idei évre van szerződése de az idei 7.259 millió dollár mellett 8.9 millió dollárt foglal el a jövő évi fizetési sapkából.

Eddigi pályafutása során 1.047 yardot, 4 touchdownt passzolt és 3 alkalommal adta el a labdát. Emellett viszont 809 futott yardot és 11 futott TD-t, 336 elkapott yardot és 7 elkapott TD-t szerzett. A számok is kitűnően megmutatják, hogy nem a legjobb irányító alapanyag.

Winston egyértelműen jobb irányítónak számít, pályafutása során 19.812 yardot, 121 touchdownt passzolt de a legfőbb baj vele az eladott labdákkal volt mert 88 interceptionnél tart. A playoffban viszont tökéletesnek mondható mert egyetlen mérkőzése volt, egyetlen passzal amivel 56 yardot és 1 touchdownt szerzett.

Fotó: clutchpoints.com