Az offseasonban visszavonult a New England Patriots szurkolók egyik kedvence, Julian Edelman. A visszavonulása után egyből beindultak a pletykák, hogy az elkapó a végén a Tampa Bay Buccaneers-nél fogja folytatni ahol ismét Tom Brady és Rob Gronkowski csapattársa lehetne.

Gronkowski még azzal viccelődött, hogy szerinte 69% esély van rá, hogy Edelman a Buccaneers játékosa lesz. Tom Brady pedig elejtett egy olyan mondatot, hogy Edelman biztosan nem merte megmondani Bill Belichick-nek, hogy a Bucs játékosa akar lenni. Ő pontosan tudja, hogy milyen nehéz is ez.

Edelman viszont rövidre zárta a sztorit és közölte, hogy a térdei nem bírták. Elért mindent, van három gyűrűje és egy dinasztia része volt egy hihetetlen edzővel és a valaha volt legjobb irányítóval. Nem érdekli Őt a Buccaneers mert Ő egy csapatos játékos.

Egy héttel, hogy bejelentette a visszavonulását Edelman bejelentette, hogy TV-s pályafutásba kezd és aláírt a ViacomCBS-el és az Inside the NFL műsorral is. A TV-s szerződés és a mostani nyilatkozat után biztosra lehet venni, hogy a 35 éves elkapó befejezte a pályafutását.

Fotó: twitter.com, cbssports.com