Az idei offseasonban kiderült, hogy Russell Wilson igen elégedetlen a helyzetével és el akarja hagyni a csapatát. Kifogásolta, hogy nem veszik be a kiválasztási folyamatokba illetve, hogy a vezetőség nem szerződtet olyan játékosokat akik megfelelően megvédenék a pályán.

Az ügy hónapokon át témát szolgáltatott a médiában és már azt is kielemezték a Draft előtt, hogy mondjuk a Chicago Bears játékosa lehetne. A Seattle Seahawks vezetőedzője azonban nem kerít nagy feneket az egésznek és az elmondása szerint ez már egy régi ügy.

Carroll a Rich Eisen Show-ban elmondta, hogy ez már egy régi sztorinak tűnik mert nagyon régen volt. Sokkal nagyobb ügy lett belőle mint amilyen valójában volt. Az egész folyamat során végig kapcsolatban álltak Wilson-al és sokat beszélgettek. Csalódott volt de pár dolog ami kiderült azt alaposan felnagyítottak.

Szóval a vezetőedző vagy nagyon hidegvérű vagy abszolút nem aggódik amiatt, hogy elveszíti a kezdőirányítóját. Wilson elvesztése igazából teljesen kivégezné a jelenlegi csapatot de Carroll-nak abban igaza van, hogy már nagyon régi az ügy. Ha történne bármi, az már megtörtént volna.

Fotó: twitter.com, profootballtalk.nbcsports.com