Ismét a régi lemez azaz megint téma lett Julio Jones elcserélése. A tavalyi szezon végétől időnként előkerül a téma de a jelek szerint most már az Atlanta Falcons vezetősége is hajlana a cserére. Az üzletet pedig nem is lenne nehéz összehozni ugyanis rengeteg érdeklődő van.

A hírek szerint a Baltimore Ravens, a San Francisco 49ers, a New England Patriots, az Indianapolis Colts, a Tennessee Titans és a Los Angeles Chargers is szívesen a soraiban tudná az All-Pro elkapót. A Falcons ráadásul meg is van szorulva mert csak 412 ezer dollárnyi szabad hellyel rendelkeznek a fizetési sapkában.

A 32 éves elkapó másfelől még hároméves szerződéssel rendelkezik így nem olyan egyszerű megszabadulni tőle. Szabad helyet csak akkor tudnának képezni ha június 1. után cserélnék el és akkor az idei 23.05 millió dolláros foglalt helyéből 15.3 millió dollárt fel tudnának szabadítani.

Az elemzők szerint a Titans lehet az elsőszámú érdeklődő annak ellenére is, hogy nem állnak jól a fizetési sapkával. Csak 3.5 millió dollár szabad helyük van de Corey Davis, Adam Humphries elkapó és Jonnu Smith tight end is távozott az idei offseasonban így bevállalhatják a 32 éves elkapót.

Fotó: bleacherreport.com, atlantafalcons.com