Korábban már szó volt róla, hogy a Tampa Bay Buccaneers az összes alapszakasz mérkőzésén favoritnak számít és a címvédőnek összejöhet az első tökéletes, 17-0-s alapszakasz. Az éremnek azonban van egy másik oldala amit a 0-s szezon tekintetében a Houston Texans testesít meg.

A Texans tavaly 4-12-es mérleggel zárt de a helyzetük nem javult, sőt. Távozott J.J. Watt és Deshaun Watson is nagyon csapatot váltana de Ő jelenleg a jogi problémáival foglalkozik. Szóval a csapat nem erősödött hanem gyengült az offseasonban.

Ez pedig meg is látszik az esélyeiken. Van olyan fogadóiroda amelyiknél egyetlen mérkőzésen sem számít esélyesnek. A Jaguars elleni két mérkőzés illetve a Jets elleni találkozó jelenthet mentsvárat számukra, hogy elkerüljék a 0-s szezont. A tény viszont, hogy csak pár győzelemmel kell számolniuk így szinte mindenkinél az 1/1-es választás potenciális várományosa.

Az 1/1-es választásért folytatott versenyben a legnagyobb riválisnak a Detroit Lions számít. Finoman szólva a Lions keretét sem tartják túlságosan erősnek és a most már Jared Goff által irányított gárdát csak egyetlen győzelemre tartják jóra jelenleg.

Fotó: visithoustontexans.com, chron.com