Dak Prescott-nak tavaly októberben tört el a bokája és miután decemberben szükség volt egy második műtéti beavatkozásra nem lehetett megmondani, hogy mikor térhet vissza az irányító. Előzetesen 4-6 hónapra becsülték a felépülését és a hírek szerint az utóbbi számot eltalálták az orvosok.

Mike McCarthy elmondása szerint az irányítója limitáltan már részt tud majd venni az OTA programokon. Az OTA program második fázisa holnap, a harmadik pedig egy héttel később, március 24.-én veszi majd kezdetét így hamarosan edzésbe állhat Prescott.

Az edzőtábor kezdetére (júliusban) viszont teljesen fel fog épülni így nem lehet probléma a szezon kezdetén. Prescott az első négy szezonjában egyetlen mérkőzést sem hagyott ki tavaly viszont be kellett dobni tartalékát Andy Dalton-t aki ugyancsak megsérült.

Dalton-t viszont elengedték az offseasonban és nem pótolták minőségi tartalékkal. A keretben Prescott mellett jelenleg Ben DiNucci, Garrett Gilbert és Cooper Rush szerepel irányítóposzton így egy újabb sérülés még nagyobb problémát jelentene mint tavaly.

Fotó: twitter.com, giantswire.usatoday.com