Justin Fields pénteken átesett az első profi edzésén mikor a Chicago Bears megnyitotta az újonc edzőtáborát a Halas Hall-ban. Nagy várakozások vannak az elsőkörös játékossal szemben miután 20-2-es mérleggel zárt az elmúlt két szezonban az Ohio State játékosaként.

“Nagyon jó volt a mechanikája. Meglátásom szerint nagyon nyugodnak tűnt. Nagyon jól alkalmazkodott hozzá, hogy a játékhívások csak a fülhallgatóból jönnek és jól hívta a játékokat a huddle-ban.” – nyilatkozta a fiatal irányítóról Matt Nagy vezetőedző aki csak távolról figyelte az edzést ugyanis kapcsolatba került valakivel akinek pozitív lett a Covid tesztje.

Igen sokat várnak az irányítótól miután feladták érte a jövő évi elsőkörös választásukat. Legutóbb Mitchell Trubisky-ért mozogtak felfelé és az egy kiugró évet leszámítva mellfogásnak bizonyult és idén szabadügynökként elhagyta a csapatot.

Fields viszont tesz is a pozitív első benyomásért ugyanis mióta kiválasztották folyamatosan tanulja a csapat playbookját és folyamatosan egyeztet Nagy vezetőedzővel, Bill Lazor offensive koordinátorral és John DeFilippo irányítóedzővel.

Fotó: chicagobears.com