A New York Giants a héten edzésre hívta a korábbi elsőkörös elkapót Kelvin Benjamin-t és a jelek szerint elégedettek voltak a látottakkal ugyanis ma szerződtették a játékost. De Tim Tebow-hoz hasonlóan a játékos is posztot vált és a korábbi irányítóhoz hasonlóan tight endként számítanak a szolgálataira.

Benjamin-t a 2014-es Draft első körének 28. helyén választotta ki a Carolina Panthers. Az a Panthers amelynek general managere Dave Gettleman volt aki jelenleg a Giants GM-je. Gettleman elküldése pár hónappal a csapat új vezetése megvált Benjamin-tól is.

Az elkapót elcserélték a Buffalo Bills csapatával ahol másfél szezont húzott le a 2018-as szezon vége előtt megváltak tőle. A Kansas City Chiefs szerződtette de csak három mérkőzésen lépett pályára és csak 26 elkapott yardja volt. Az utolsó két szezont teljes egészében kihagyta. A pályafutása során 3.021 elkapott yardot és 20 elkapott touchdownt szerzett.

Az új tight end/elkapó mellett szerződtettek egy runing backet Corey Clement személyében. A futó draftolatlanként kezdte a pályafutását a Philadelphia Eagles csapatánál amelyet eddigi 4 éves pályafutása során szolgált. A pályafutása során 655 futott, 340 elkapott, 477 visszahordott yardot és 9 touchdownt szerzett.

Fotó: twitter.com, facebook.com