A Denver Broncos tegnap megvált a korábban megsérült offensive tacklejétől Ja’Wuan James-től. A falemberrel két éve négyéves, 51 millió dolláros szerződést kötöttek de hatalmas bukta lett az üzletből miután a Coloradóban töltött időszaka alatt csak 3 mérkőzésen lépett pályára.

Miután a csapat létesítményétől távol sérült meg így a játékos elvesztette a 10 milliós garantált keresetét. Június 1. utáni megjelöléssel küldik el ami azt jelenti, hogy idén 13 millió dollár halott összeget hagy maga után. Jövőre 14, két év múlva 16 millió dollárt foglalt volna el a fizetési sapkából de az elküldése után csak 3 millió dollár marad minden évben.

A támadófalembert a 2014-es Draft 19. helyén választotta ki a Miami Dolphins amit én személy szerint akkor sem értettem ahogyan azt sem, hogy a Broncos ilyen komoly szerződést kötött vele két éve (4 év, 51 millió dollár). A Broncos-nál tölött időszaka teljes kudarc.

A 2019-es szezonban mindössze 3 mérkőzésen tudott pályára lépni James az első fordulóban összeszedett térdsérülése miatt. A tavalyi szezon kihagyta a koronavírus járvány miatt. Az ideit pedig a friss Achilles sérülés miatt fogja kihagyni. Jövőre pedig kereshet magának csapatot.

Fotó: espn.com